A kerékpáros multiszerszámok hallatán nem éppen erre gondolunk, ezért is nagyon elmés a Leeman nevű szöuli startup kütyüje, a Kickstand Pump.
A dél-koreai fejlesztés neve már valamelyest súgja, miről lehet szó, de még annál is többet, mint amire elsőre gondolnánk. A Kicstand Pump első pillantásra egy robusztus, minőségi, a láncvillára erősíthető kitámasztónak tűnik, és az is, pár csavarral.
Az elsődleges funkció mellett ugyanis a kütyü felhajtva, haladás közben vörös LED-ekkel ellátott vége hátsó lámpaként funkcionál, a helyéről lepattintva pedig már 8,3 baros pumpaként is használható. 
Ha már a pumpa nem segít, a belsőt cserélni kell, a Kickstand Pump még mindig képes szolgálni: a rögzítésre szolgáló alumínium villa gumileszedő szerszámként száll be a feladatba. A kütyü 196 grammot nyom.
A Leeman egyelőre a Kickstarteren, közösségi finanszírozásban gyűjti a sorozatgyártáshoz szükséges pénzt, 49 dolláros (kb. 13 700 Ft) hozzájárulással biztosíthatjuk, hogy hozzájussunk egyhez, ha sikeres a projekt.