Több ezer motoros várható a június 22-e és 25-e között Budapesten rendezendő 120 éves Harley-Davidson jubileumi fesztiváljára, ezért a következő napokban fokozott motoros forgalomra számíthatnak a közlekedők a főváros környéki utakon – figyelmeztetett az MTI-nek eljuttatott közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kiemelten érintett lehet az M0-s és az M2-es autóút, az M5-ös, az M6-os, az M1-es, illetve az M7-es autópályák bevezető szakaszai, a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főút, valamint a Dunakanyar és a Pilis-hegység közútjai.

Kitértek arra is, hogy a fesztivál részeként az ország több vidékére szerveznek Budapestről induló vezetett túrákat, többi között a Balaton-felvidékre, az Alföldre, Egerbe, a Cserhát hegységbe, Dobogókőre, a Vértes-hegység térségébe és a Dunakanyarba. Ezek útvonalairól további részletek az esemény oldalán találhatóak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nemcsak fokozott figyelmet kér a közlekedőktől, hanem azt is, hogy tájékozódjanak az ideiglenes korlátozásokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform oldalán.