Folyamatosan bővíti profilját az öreg Porsche 911-esek művészi szintű felújítására és átalakítására szakosodott Singer. A restomod műfaj egyik úttörőjének számító manufaktúra a szívómotoros modellekkel kezdte, majd bevállalta a Turbo verziót is. Eddig a kupékra és a Targa modellekre korlátozták tevékenységüket, de most az 1989 és 1994 között gyártott Porsche 964 széria vászontetős kivitele is sorra került.

Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche 1
Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche 2

Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche

Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche

Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche 7
Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche 8
Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche 9
Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche 10
Fotó megosztása:

Ahogy legutóbbi átépítésüket, a mostani új projektet is turbómotorral álmodták meg. A 3,8 literesre növelt lökettérfogatú motor legnagyobb teljesítménye választhatóan 450 és 510 lóerő közé esik, a váltó hatfokozatú kézi egység. Hátsó- és összkerékhajtású autókat egyaránt átalakítanak.

Ami a futóművet illeti, a vevő határozza meg a sportosság, illetve a komfort szintjét; fékrendszerből számos változat elérhető, beleértve a karbon-kerámia tárcsákat. A karosszéria minden esetben szénszálas panelekből áll, ami egyrészt könnyebbé teszi az autót, másrészt fokozza a szerkezet merevségét.

Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche 11

A fotókon szereplő, elsőként bemutatott autó skótkockás középső betéttel díszített, fekete üléseket, valamint vöröses árnyalatú, valódi fabetéteket kapott. A tetőmozgatás motoros, az utazást klímaberendezés és indukciós telefontöltő teszi komfortosabbá.

Az árakról diszkréten hallgat a Singer, hiszen minden autójuk egyedi.

Már vászontetővel is kérhető Singer-féle Porsche 12