Két repülőgép is megsérült, amikor egy ittas sofőr behajtott egy hangárba a dallasi Love Field repülőtéren – adta ki közleményében a helyi rendőrség. A rendőrség szombaton, hajnali háromkor kapta a bejelentést, hogy valaki randalírozott a reptéren.

Kotta részegen ütközött két repülővel az autós 1

A piros GMC Sierra (Chevrolet Silverado) volánja mögött egy 21 éves férfi ült, akinek bőven volt alkohol a vérében. Annyira részeg volt, hogy kórházba kellett szállítani, a balesetben szerencsére nem sérült meg. Nem úgy, mint a két repülő és a 2011-es évjáratú pickup. De ez még semmi, emberünk egy üzemanyag-szállító teherautónak is nekiütközött. Mindkét magángépnek a szárnya sérült meg.

Kotta részegen ütközött két repülővel az autós 2

A Chevrolet Silveradót 1998 óta gyártja a General Motors, a negyedik generáció 2019-ben mutatkozott be. A Silveradóból nemrég mutattak be egy magasabb, erősebb, dögösebb változatot, a ZR2-t.

Az autó a cég 6,2 literes, V8-as benzinmotorját kapta, amelyet 420 lóerőre hangoltak, a forgatónyomaték 624 Nm. A váltó tízfokozatú automata, és mindkét tengelyen elektronikusan zárható a differenciálmű. A különböző üzemmódok között szerepel a terepüzemmód is, amelyben egyetlen pedállal szabályozható a jármű sebessége – ezt kifejezetten sziklamászáshoz ajánlja a gyár. A ZR2 elsőként kapta meg a Chevrolet új háromkamrás lengéscsillapítóját, amely az egyedi rugókkal együtt az egyébként terepre fejlesztett Silverado Trail Boss modellnél is nagyobb rugóutakat eredményez.