A Nissan ősztől elvileg kizárólag olyan modelleket kínál, amelyek részben vagy teljesen villamosított hajtáslánccal rendelhetők. Ennek a megújulásnak a részeként idén áprilistól új kivitelében kapható Európa-szerte a Nissan Leaf.

Megújul a Nissan Leaf 1
Megújul a Nissan Leaf 2

Megújul a Nissan Leaf

Megújul a Nissan Leaf

Megújul a Nissan Leaf 18
Megújul a Nissan Leaf 19
Megújul a Nissan Leaf 20
Megújul a Nissan Leaf 21
Megújul a Nissan Leaf 22
Megújul a Nissan Leaf 23
Megújul a Nissan Leaf 24
Megújul a Nissan Leaf 25
Megújul a Nissan Leaf 26
Megújul a Nissan Leaf 27
Megújul a Nissan Leaf 28
Megújul a Nissan Leaf 29
Megújul a Nissan Leaf 30
Megújul a Nissan Leaf 31
Megújul a Nissan Leaf 32
Fotó megosztása:

A modellfrissítés ténye kívülről is látható: újak, sportosabbak a keréktárcsák, felületük belső részét feketére festették. Átdolgozták a karosszériaszín-választékot is – két új kék árnyalatot az új Qashqai, illetve az Ariya palettájáról vettek át –, és ahol logók szerepelnek a karosszérián, ott már a megújult Nissan-embléma látható.

Megújul a Nissan Leaf 33

Továbbra is két méretű akkumulátorral, így akár 385 kilométeres hatótávolsággal rendelhető a modell. A ProPilot részlegesen önvezető technológia álló helyzetig fékezi, majd automatikusan újra elindítja a Leafet az elöl haladó járműhöz igazodva, az e-Pedal funkció révén akár állóra fékezhető a kocsi pusztán a gázpedál felengedésével.

Megújul a Nissan Leaf 34

A NissanConnect rendszer okostelefon-integrációt, fedélzeti funkciók távoli vezérlését, sőt, az év második felétől akár az okosotthon tárgyainak irányítását is lehetővé teszi (az Amazon Alexa asszisztens segítségével).