A Gorilla Glass szélvédőről korábban már írtunk, a mobiltelefonoknál évek óta alkalmazott technológia háromszor ellenállóbbá teszi a szélvédőt a kőfelverődésekkel, repedésekkel szemben. A Sunrider Flip Top ezzel szemben vadonatúj opció: a B-oszlop mögött normál keménytetőt kapunk, de az első üléssor fölött vászon a tető. A leírásból úgy tűnik, a tető utólag is átszerelhető.

Okosabb, színesebb és vagányabb lesz a Jeep Wrangler 1
Okosabb, színesebb és vagányabb lesz a Jeep Wrangler 2

Okosabb, színesebb és vagányabb lesz a Jeep Wrangler

Okosabb, színesebb és vagányabb lesz a Jeep Wrangler

Okosabb, színesebb és vagányabb lesz a Jeep Wrangler 7
Okosabb, színesebb és vagányabb lesz a Jeep Wrangler 8
Okosabb, színesebb és vagányabb lesz a Jeep Wrangler 9
Okosabb, színesebb és vagányabb lesz a Jeep Wrangler 10
Fotó megosztása:

Emellett a vezetőtámogató technológiák terén is gazdagodik a plug-in hibrid terepjáró: mostantól alapfelszerelés az automata távolsági fény, az autonóm vészfékezés, az álló helyzetig lassító adaptív tempomat. Már eddig is szériatartozék volt a holttérfelügyelet, a hátsó keresztirányú forgalomfigyelés, a tolatókamera, valamint a parkolóradar.

A Jeep Wrangler 4xe rendszerteljesítménye 380 lóerő és 637 Nm kombinált forgatónyomaték, az autó 6,4 mp alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára, városi forgalomban, WLTP ciklus szerint 50 kilométert tud megtenni tisztán elektromos üzemben. Az akkumulátor otthoni fali töltőről 3 óra alatt feltölthető.

Okosabb, színesebb és vagányabb lesz a Jeep Wrangler 11