Néhány nappal ezelőtt a Vezess is megírta, hogy péntek reggel egyszerre több bejelentés is érkezett egy, az M1-es autópályán megforduló román sofőrről Tata térségében. Kiderült róla, hogy azért haladt a forgalommal szemben, mert egyik rokonát a pihenőhelyen hagyta.

100 ezer forintos közigazgatási bírságot szabtak ki a szabályszegés miatt, az elveszett családtagjához pedig biztonságosan visszavezették a külföldi járművezetőt. Most pedig felvételen is megtekinthetjük a leírtakat, a Magyar Közút kamerái ugyanis rögzítették az esetet:

A Magyar Közút kameráinak látószögébe került egy másik eset is a napokban. A felvételen az látható, ahogyan a belső sávban haladó jármű elé bevágódott a külső sávból egy autós. Előbbi, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt, de elvesztette uralmát járműve felett, ezért belecsapódott a külső sávon haladó kamionba és felborult.

Az egész esetet kiváltó autós még éppen meg tudott állni, így el tudta kerülni a nagyobb erejű ütközést. Szerencsére nem lett tragikus kimenetelű a baleset, viszont ketten így is könnyebben megsérültek.

Egy civil autós két közveszélyes sofőrt vett videóra, miközben egymással kakaskodtak: