Egy hónap múlva családdá bővül a Hummer EV: befedik a hatalmas elektromos pickup platóját, vélhetően még egy üléssort beletesznek, hogy zárt óriásterepjáróként is megvehessük a General Motors holtából visszatért behemótját.

Elektromos óriás szabadidőjárművet épít a General Motors 1
Elektromos óriás szabadidőjárművet épít a General Motors 2

Elektromos óriás szabadidőjárművet épít a General Motors

Elektromos óriás szabadidőjárművet épít a General Motors 6
Elektromos óriás szabadidőjárművet épít a General Motors 7
Elektromos óriás szabadidőjárművet épít a General Motors 8
Fotó megosztása:

 

A GM haszonjárműmárkája, a GMC tavaly ősszel mutatta be a Hummer EV pickupot: három villanymotoros, 1000 lóerős, önvezető képességekkel rendelkező, egy feltöltéssel akár 560 kilométert menni képes szörnyet.

Amilyen lényegre törően primitív volt az ős-Hummer (végtére is eredetileg katonai járműnek készült), olyan okos és fényűző a késői névrokon. Az orr teljes szélességét beborító LED-es fényszórók, hatalmas multimédiás és vezetőtájékoztató kijelzők, az autó hasa alá is betekintő kamerarendszer, adaptív légrugózás és számos további élvonalbeli technológia teszi érdekessé és kívánatossá az autót.

a videó a hirdetés után indul
Vélhetően komolyabb piaci érdeklődés övezi majd a Hummer szabadidőjármű változatát: a modellről április harmadikán rántják le a leplet. Nyitóképünk ezt az óriást ábrázolja: a hátul elhelyezett pótkerék teljességgel célszerűtlen, de nagyon stílusos részlet, aminek semmi más célja nincs, mint hogy visszautaljon az eredeti Hummer modellcsaládra, amely szintén itt hordta pótkerekét.