A  Magyar Suzuki további információkat tett közzé az autóról, ennek fényében frissítettük cikkünket. Az új információkat pirossal találod.

Hivatalos ára még nincs, de a márkakereskedők által képzett előértékesítési árakon már akár most is megrendelhető Magyarországon a Suzuki Swace, a Toyota Corolla kombi klónja.

A Suzuki tájékoztatása szerint jelenleg kísérleti fázisban van a kombi értékesítése: a márkakereskedők nagyobb mozgásteret kaptak az árképzésre, és a héten – akár már a mai napon – megkezdik felvenni a megrendeléseket. A Vezess megkereste az egyik hazai márkakereskedőt az árakkal kapcsolatban. A Suzuki Világ tájékoztatás szerint náluk a Swace GL+ felszereltségi szinten 8,09 millió, a GLX 9,44 millió forintba kerül, flottakedvezménnyel 100 000 forinttal olcsóbb az autó. A metálfény felára 150, a gyöngyházfényezésé 250 ezer forint – vagy az autó felár nélkül elvihető a képeken is látható fehér színben.

A Magyar Suzuki tájékoztatása szerint a Swace GL+ felszereltsége a Toyota Comfort szintjének felel meg, a GLX pedig a Toyota Executive felszereltségi szinttel egyenlő. Ez azt jelenti, hogy kvázi ugyanezeket az autókat Toyota emblémával jelenleg 8 705 000, illetve 10 475 000 forintért vehetjük meg. A Swace hajtásláncának elemeire (benzinmotor, villanymotor, sebességváltó, hibrid rendszerkomponensek, hibrid akkumulátor zárlat-garancia) összesen 10 év / 200 000 km garanciát vállal a Suzuki.

Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 2

Az importőr majd januárban állapítja meg a modell hivatalos árát, ami reményeik szerint nem haladja majd meg a most alkalmazott előértékesítési árakat.

A Swace a Toyota Corolla gyengébbik, 122 lóerős hibrid hajtásláncával lép porondra; ez rövid távon tisztán elektromos üzemben is képes mozgatni az autót. Az, hogy milyen ez a modell kiderül a Vezess tesztjéből:

 

Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 4
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 5