A  Magyar Suzuki további információkat tett közzé az autóról, ennek fényében frissítettük cikkünket. Az új információkat pirossal találod.

Hivatalos ára még nincs, de a márkakereskedők által képzett előértékesítési árakon már akár most is megrendelhető Magyarországon a Suzuki Swace, a Toyota Corolla kombi klónja.

Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 1
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 2

Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki

Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki

Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 19
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 20
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 21
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 22
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 23
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 24
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 25
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 26
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 27
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 28
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 29
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 30
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 31
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 32
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 33
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 34
Fotó megosztása:

A Suzuki tájékoztatása szerint jelenleg kísérleti fázisban van a kombi értékesítése: a márkakereskedők nagyobb mozgásteret kaptak az árképzésre, és a héten – akár már a mai napon – megkezdik felvenni a megrendeléseket. A Vezess megkereste az egyik hazai márkakereskedőt az árakkal kapcsolatban. A Suzuki Világ tájékoztatás szerint náluk a Swace GL+ felszereltségi szinten 8,09 millió, a GLX 9,44 millió forintba kerül, flottakedvezménnyel 100 000 forinttal olcsóbb az autó. A metálfény felára 150, a gyöngyházfényezésé 250 ezer forint – vagy az autó felár nélkül elvihető a képeken is látható fehér színben.

A Magyar Suzuki tájékoztatása szerint a Swace GL+ felszereltsége a Toyota Comfort szintjének felel meg, a GLX pedig a Toyota Executive felszereltségi szinttel egyenlő. Ez azt jelenti, hogy kvázi ugyanezeket az autókat Toyota emblémával jelenleg 8 705 000, illetve 10 475 000 forintért vehetjük meg. A Swace hajtásláncának elemeire (benzinmotor, villanymotor, sebességváltó, hibrid rendszerkomponensek, hibrid akkumulátor zárlat-garancia) összesen 10 év / 200 000 km garanciát vállal a Suzuki.

Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 35

Az importőr majd januárban állapítja meg a modell hivatalos árát, ami reményeik szerint nem haladja majd meg a most alkalmazott előértékesítési árakat.

A Swace a Toyota Corolla gyengébbik, 122 lóerős hibrid hajtásláncával lép porondra; ez rövid távon tisztán elektromos üzemben is képes mozgatni az autót. Az, hogy milyen ez a modell kiderül a Vezess tesztjéből:

 

Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 37
Nyolcmillióba kerül az új kombi Suzuki 38