A RAV4 Plug-in Hybrid után egy újabb Toyota modell: a hibrid Corolla kombi kapott suzukis címkét. A Swace valóban csak emblémáiban különbözik az ismert családi puttonyostól, az esetleges hangolásbeli eltérésekről külön nem tesz említést a sajtóanyag.

A Corolla tehát kizárólag kombiként, és ott is kizárólag az 1,8 literes benzinmotorra épülő (azaz a gyengébbik) hibrid hajtáslánccal kaphat Suzuki emblémát, legalábbis egyelőre.

A jelek szerint az alapfelszerelés részét képezik a LED-es tompított és távolsági fényszórók, az integrált tetősínek, a 16 colos keréktárcsák, a 8 colos érintőképernyős multimédia rendszer, az okostelefon-integráció, az ülések foglaltságát észlelő S-Flow takarékos klímaberendezés és a vezeték nélküli telefontöltő.

Már kompakt kombija is van a Suzukinak! 2

A csomagtartó (nem meglepetés) 596 literes, padlója áthelyezhető, az üléstámlák 60:40 arányban osztva dönthetők, méghozzá akár a csomagtér oldalfalán található karok meghúzásával.

A Suzuki Swace a Toyota Corollától megszokott vezetőtámogató funkciókat kínálja, a parkolórobottól a holttérfigyelésig, a táblafelismeréstől az adaptív tempomatig, a sávban tartó automatától a keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszerig.

Már kompakt kombija is van a Suzukinak! 3