A Készenléti Rendőrség munkatársai egy magyar honosságú, P-s rendszámú Bentley típusú utasait igazoltatták a péntek délután az M5-ös Budapest és Lajosmizse közötti szakaszán tartott ellenőrzésük során – írja a Police.hu. A jármű okmányainak ellenőrzésekor ugyanis gyanússá vált, hogy a forgalmi rendszám hamis lehet, ahogyan feltételezhető volt az is, hogy a gépjármű-felelősségbiztosításról szóló igazolás és az indítási napló is fénymásolat.

Vagyont érő luxusautót foglalt le a rendőrség 1

Az autó alapos átvizsgálása során a rendőrök megtalálták az eredeti dán forgalmi rendszámot. Az adatbázisban történő lekérdezés után az is világos lett, hogy a luxusautót a dán hatóság körözte, így a készenléti rendőrök a koszovói sofőrt és utasát előállították. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrs munkatársai egyedi azonosító jellel visszaélés gyanújával hallgatták ki a két férfit, a gépjárművet lefoglalták.

Tavaly jelentette be a Bentley négyajtós luxusszedánja újabb generációjának érkezését. Az egyedi utasterű Flying Spurt tavasszal a Vezess is kipróbálta, mint az a bemutató videónkból kiderül, értéke 110 millió forint.