Graphite Capsule: lefordítani is felesleges a Lamborghini Urus legújabb, 2021-es modellévre kitalált limitált szériáját, hiszen a hangzatos névnek semmi köze a valódi tartalomhoz.

A különkiadás négyféle alapszínben (fekete, fehér és kétféle szürke) kérhető, amelyeket a karosszéria alsó felén matt kivitelben készítenek el. A sablonos luxusautó-fényezéseket aztán a Lamborghini sportautóiról ismert, harsány színbetétekkel – kétféle narancssárgával, zölddel vagy sárgával – dobják fel; ezeket az aerodinamikai elemek, az ajtóbetétek és a keréktárcsák viselik. Utóbbiak 23 colosak, és csak ehhez a kivitelhez rendelhetők. A csomagot fekete króm kivitelű kipufogóvégek teszik teljessé.

A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 2

Az utastér szem előtt lévő felületeit sötét alumínium borítja, matt karbonbetétekkel megvadítva. Itt is megjelennek a kint alkalmazott kontrasztos színek, a műszerfaltól a középkonzolon át az ülésekig. Kizárólag az Urus Graphite Capsule, valamint annak testvére, az Urus Pearl Capsule kínál klimatizált Alcantara üléseket, úgyhogy már ezért érdemes erre szavazni. Lehetőleg nem túl későn, mert a Graphite Capsule csak a 2021-es modellévben rendelhető.

A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 3