Graphite Capsule: lefordítani is felesleges a Lamborghini Urus legújabb, 2021-es modellévre kitalált limitált szériáját, hiszen a hangzatos névnek semmi köze a valódi tartalomhoz.

A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 1
A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 2

A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit

A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit

A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 11
A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 12
A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 13
A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 14
A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 15
A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 16
A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 17
A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 18
Fotó megosztása:

A különkiadás négyféle alapszínben (fekete, fehér és kétféle szürke) kérhető, amelyeket a karosszéria alsó felén matt kivitelben készítenek el. A sablonos luxusautó-fényezéseket aztán a Lamborghini sportautóiról ismert, harsány színbetétekkel – kétféle narancssárgával, zölddel vagy sárgával – dobják fel; ezeket az aerodinamikai elemek, az ajtóbetétek és a keréktárcsák viselik. Utóbbiak 23 colosak, és csak ehhez a kivitelhez rendelhetők. A csomagot fekete króm kivitelű kipufogóvégek teszik teljessé.

A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 19

Az utastér szem előtt lévő felületeit sötét alumínium borítja, matt karbonbetétekkel megvadítva. Itt is megjelennek a kint alkalmazott kontrasztos színek, a műszerfaltól a középkonzolon át az ülésekig. Kizárólag az Urus Graphite Capsule, valamint annak testvére, az Urus Pearl Capsule kínál klimatizált Alcantara üléseket, úgyhogy már ezért érdemes erre szavazni. Lehetőleg nem túl későn, mert a Graphite Capsule csak a 2021-es modellévben rendelhető.

A kontrasztok éltetik a legújabb Lamborghinit 20