Novemberben végre érkezik az új James Bond film, a Nincs idő meghalni (No time to die), amelyben nem kevesebb mint négy különböző Aston Martin tűnik majd fel. A klasszikus DB5 és a még gyártásba sem vett Valhalla nem hoz közvetlen hasznot az autógyártónak, ahogy a régi Aston Martin V8 sem. Az utóbbi szellemi utódja, a Vantage, valamint a filmben megjelenő DBS Superleggera azonban különleges James Bond kivitelben jó pénzért eladható a rajongóknak.

Így hát megérkezett a Vantage 007 Edition és a DBS Superleggera 007 Edition. Az előbbi klasszikus krómkeretű, egyedi hűtőrácsot és sárga diffúzort  kapott, fényezést Cumberland-szürke, az utastérben sötét króm és fekete uralkodik. Az autóhoz extraként limitált példányszámú sílécek és síléctartó is rendelhető, ahogy az 1987-es Halálos rémületben (The Living Daylights) epizódban láthattuk. A legstílusosabb részlet mégsem ez, hanem a napellenzőre hímzett 96,6 MHz-es frekvencia, az orosz rendőrségi hullámhossz, amelyen James Bond ebben a régi filmben forgalmazott.

James Bond-autókat épített az Aston Martin 2

A karbonvázas ülések egyedi szegélyek mellett a csellók f-lyukát idéző díszítést kaptak. És ha fegyverek és egyéb kütyük nincsenek is a kocsiban, legalább a kezelőpaneljüket beszerelték, így Timothy Daltonnak képzelhetjük magunkat, akinek anno a rakétahajtóműtől kezdve a lézerágyún át a célzóberendezésig minden a rendelkezésére állt.

A Vantage 007 Edition mindössze 100 példányban készül, az Aston Martin DBS Superleggera 007 Editionből viszont csak huszonötöt gyártanak. A 725 lóerős modell kerámiaszürke karosszériáját karbonszálas elemek dobják fel, az utastérben piros részletek oldják a sötét bőrkárpitozás komorságát. A modell egyediségére a küszöbökön elhelyezett plakett emlékeztet.

James Bond-autókat épített az Aston Martin 3