Mostantól anélkül konfigurálhatják teljesen egyedi kivitelű autójukat a Lamborghini Ad Personam szolgáltatásának ügyfelei, hogy találkoznának a stúdió munkatársaival – vagy akár kitennék a lábukat otthonukból.

A Lamborghini újdonságaként bármely márkakereskedésből, vagy akár tetszőleges helyszínről, egy mintegy kétórás online videokonferencia keretében hozhatják meg az autójuk egyedi kidolgozását eredményező döntéseket az ügyfelek. A szakértők a vonal túlsó végén kamerával mutatják meg az ügyfélnek a lehetőségeket, azon nyomban ötleteket is adnak neki, majd miután rögzítették az elképzeléseket, virtuálisan „megépítik” a megálmodott autót, sőt, akár anyagmintákat is küldenek az ügyfélnek, hiszen egy-egy extrémebb megoldást mégis csak jobb saját kézzel, saját szemmel megvizsgálni.

A távolból tervezhetsz magadnak egyedi luxusautót 2

A Lamborghini természetesen fenntartja a lehetőséget, hogy ügyfeleit vendégül lássa a cég központjában, Sant’ Agata Bolognesében, de a jelen helyzetben igényt láttak egy „vírusmentes” lehetőség kidolgozására. Úgy számolnak, hogy még az év végéig több mint 150 ügyfél fog élni a virtuális konfigurálás lehetőségével (nem csoda, hiszen jelenleg minden második Lamborghinit Ad Personam kezeléssel adnak el világszerte).

Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition

A távolból tervezhetsz magadnak egyedi luxusautót 3

Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition 1

Az új szolgáltatás örömére bemutatták a Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition különkiadást: ebből mindössze tíz darab készül, és kizárólag azok rendelhetik meg, akik online konfigurálják autójukat. A Xago Edition még jobban rájátszik a Lamborghini megjelenését alapvetően meghatározó hatszögletű motívumokra. Minden autó egyedi, kontrasztos fényezést kap, amelyet elmosódó hatszög-ábrákkal tesznek még különlegesebbé; az ellenpontról a fényes fekete keréktárcsák gondoskodnak. Az utastérben hatszögletű motívum díszíti az üléseket, a színvilág a karosszéria tónusához igazodik. Az autók sorszámozott plakettet is kapnak; képeinken a limitált széria 01-es számú példánya látható.

A távolból tervezhetsz magadnak egyedi luxusautót 4

Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition 1

A Lamborghini 2018 őszén mutatta be a márka abszolút csúcsmodelljét, az Aventador SVJ-t. Az autót 770 lóerős motor és aktív aerodinamikai rendszer teszi a világ legsportosabb szériagyártású autójává.