A világ összes gyermeke, így értelemszerűen a magyar fiatalok is részt vehetnek azon a pályázaton, amelyet a Rolls-Royce hirdetett meg a koronavírus-járványhoz kapcsolódó korlátozások kezdetén. Eredetileg május 18-ig várták a pályaműveket, ám most „a hatalmas érdeklődésre való tekintettel” június 1-ig meghosszabbították a határidőt.

Ahogy azt az eredeti beszámolónkban is írtuk, a pályázatot általában a gyári dolgozók porontyainak szokták kiírni, az első helyezett díja pedig igazán különleges ajándék: a Rolls-Royce dizájnerei profin kidolgozzák a tervet, és átadják a győztesnek.

Június 1-ig te is tervezhetsz Rolls-Royce-t 1

Ilyen volt, ilyen lesz. Ha a te rajzod varázsolja el leginkább a zsűrit, ilyen profin kidolgozott vázlatot kapsz ajándékba tőlük.

Eddig 70 országból több mint 2000 rajz futott be a Rolls-Royce-hoz. Beszéld rá a gyerekeidet, tanítványaidat, szomszédaidat (vagy ha 16 év alattiként olvasol bennünket, saját magadat), hogy pályázzanak – nem is azért, hogy nyerjenek, hanem mert kreatívnak lenni, gondolkodni, teremteni jó!

Te is pályáztál? A hivatalos határidő után küldd el rajzodat szerkesztőségünkbe az info@vezess.hu címre, és miután a Rolls-Royce kihirdette a végeredményt, mi is leközöljük a művedet.