Nemzetközi rajzpályázatot hirdet a Rolls-Royce 16 évesnél nem idősebb gyerekek számára.

A Rolls-Royce minden évben pályázatot hirdet saját munkatársai körében: a gyár arra biztatja a csemetéket, engedjék szabadon képzelőerejüket, és rajzoljanak minél fantasztikusabb képességekkel bíró Rolls-Royce-t. Ezt a pályázatot terjesztették most ki az egész világra, hogy változatosabbá tegyék az otthon lét heteit.

Gyerekek, tervezzetek Rolls-Royce-t! 1

Minden beadott pályaművet elbírálnak, és szakmai alapon választják ki azt a győztest, aki egészen különleges jutalomban részesül: pályaművét aprólékosan kidolgozzák és profin megrajzolják a Rolls-Royce formatervezői.

Azoknak a lurkóknak, akik Nagy-Britanniában élnek, további két nyereményt is felajánlottak: az egyik, hogy amikor visszatérhetnek az iskolába, sofőrös Rolls-Royce-on viszik be a suliba a nyertest, a másik pedig egy elektromos versenyautó, amellyel a győztes iskolája benevezhet a diákok számára kiírt, Greenpower Challenge elnevezésű brit öko-szériába.

Gyerekek, tervezzetek Rolls-Royce-t! 9

Ez a rajz már az idei, nemzetközi pályázatra érkezett

A pályázatokat ezen a weboldalon lehet benyújtani, a végső határidő május 18. magyar idő szerint 13:00 óra. Egy gyerek több rajzot is leadhat, ezeket egyesével kell nevezni és beküldeni.