A Rolls-Royce alapvetően mindig az elegancia híve volt, nem túl rég azonban ők is nyitottak egy kicsit a sötétebbik oldal felé. A Mansory viszont nem szerénykedik, mindent rápakol az autóra, amit csak tud. Jöhetnek a nagy felnik, a merész színek, a spoilerek és küszöbök, de nem maradnak ki a hatalmas kipufogóvégek és a kopoltyúk sem. Ez a Cullinan a legutóbbi kérdéses ízlésvilágú művük.

Mintha az NFS Underground 2-ben tuningolták volna ezt a Cullinant 1

Az újabb meghökkentő darab a Billionaire nevet kapta. A zöld fényezéstől még a felnik sem menekültek meg, hozzá a Need for Speed Underground 2 stílusában készültek szélesítések és spoilerek. Elöl kapott plusz egy-egy LED-es nappali menetfényt, ha az eredeti nem lenne elég.

A futóművet leültették, így a Rolls-Royce híresen sima rugózását is nyugdíjba küldték. A belteret az utolsó panelig bézs bőrbe varrták, természetesen rombusz mintával még a csomagtartót is. Az autó ebben a formájában 260 millió forintnak megfelelő összegbe kerül.

Mintha az NFS Underground 2-ben tuningolták volna ezt a Cullinant 2

A 2019-es Genfi Autószalonon mi is megnéztük, hogy min munkálkodik a Mansory, már akkor is igyekeztek a saját képükre formálni a Cullinant: