A brazil autópiac sajátos összképű, a helyi igényeknek megfelelően sok gyártó kínál költséghatékonyabban előállítható és fenntartható autókat. A Ford például új márkát indított Troller néven, ami a lehetőségekhez képest divatos terepjárót kínál. A TX4 formája nem túl bonyolult, olyan hagyományos terepjáró, mint a Wrangler vagy éppen a Jimny.

A kétféle színnel igyekeztek izgalmasabbá tenni a szögletes karosszériát, ami a rövid első és hátsó túlnyúlásokkal jó terepképességeket ígér. Hatfokozatú automatikus sebességváltót és zárható hátsó differenciálművet is kap a TX4, valamint Hella LED-lámpákkal és Pirelli Scorpion MTR gumiabroncsokkal szerelik az autót.

Ez a menő terepjáró valójában egy Ford 1
Ez a menő terepjáró valójában egy Ford 2

Ez a menő terepjáró valójában egy Ford

Ez a menő terepjáró valójában egy Ford 9
Ez a menő terepjáró valójában egy Ford 10
Ez a menő terepjáró valójában egy Ford 11
Ez a menő terepjáró valójában egy Ford 12
Ez a menő terepjáró valójában egy Ford 13
Ez a menő terepjáró valójában egy Ford 14
Fotó megosztása:

Magas felszereltséget kínál, már alapból jár hozzá a panoráma-tetőablak, a kétzónás automata klíma, vannak elektromos ablakok és tükrök, meg fedélzeti számítógép. A 6,75 hüvelykes érintőkijelzőt a JBL szállítja és működik rajta az Android Auto vagy az Apple CarPlay. A terepezést pedig acélból készült lökhárítók és más védőelemek segítik.

Egyre jobban szorítják a normák a Ford Rangerben is használt 5 hengeres dízelmotort Európában, de Brazíliában még bőven kitart majd. A Trollert is ezzel a 3,2 literes motorral szerelik. A TX4 197 lóerős és 470 Nm nyomatéka van. Az ára úgy 11,7 millió forintnak felel meg.

Ez a menő terepjáró valójában egy Ford 15