Úgy tűnik, hogy minden eddiginél nagyobb kereslet van a hatkerekű batárokra, ezért a Hennessey elkészítette a Chevrolet Silverado 6X6-os változatát, mely a Goliath névre hallgat. Korábban már a Ford F-150-est is kezelésbe vették, az a Velociraptor nevet kapta. Az új modell a Silverado Trial Boss Z71-est használja alapnak és csupán 24 példány épül majd belőle.

Az új felfüggesztés több mint 20 centiméterrel magasabbra emeli a kasztnit, a felnik pedig 20 colosak, amiken nagy átmérőjű terepgumik feszülnek. Ehhez persze az is szükséges volt, hogy meghosszabbítsák a platót. Új lökhárítókat és LED-es kiegészítő fényeket szereltek a Chevyre. A Hennessey 3 év vagy 36 ezer mérföld garanciát vállal a 107 millió forintnak megfelelő összegért árult Goliath 6X6-ra.

100 milliós hatkerekű batár született 3

A General Motors 6,2 literes, V8-as motorja dolgozik a gépháztető alatt, amit a vállalat saját 2,9 literes kompresszorával szereltek fel, így 705 lóerős teljesítmény és 914 Nm nyomaték kihozva a blokkból. Az első példány már el is kelt, Bob Berrard vette meg, akié Wisconsin legnagyobb krumplifarmja.

100 milliós hatkerekű batár született 4