Méretéhez fogható hatalmas sikert aratott a Mercedes a hatkerekű G-osztállyal, melynek nyomán sorra készülnek a hatkerekű szörnyetegek. A kiegészítőket is gyártó Hennessey meglátta a fantáziát a Ford F-150 Raptorban, így megalkotta belőle a két kerékkel több Velociraptort, melyet a Las Vegas-i SEMA Show-n mutattak be.

Mellőzve a könnyed eleganciát a hatkerekű platós minden szempontból igazán hihetetlen látványt nyújt. Az amerikaiaknak sikerült tökéletes összhangba hozni a tengelynyi hosszabbítást, ami már csak azért is fontos, mert a különleges pick upot gyártani fogják. A darabszámokkal nem igazán szálltak el, a Velociraptorból csak 50 darabot építenek. Az autóhoz bő 90 millió forintnak megfelelő amerikai dollár fejében lehet hozzájutni.

Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey 1
Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey 2

Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey

Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey

Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey 9
Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey 10
Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey 11
Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey 12
Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey 13
Értelmetlen szörnyeteget alkotott a Hennessey 14
Fotó megosztása:

Az átalakítás tartalmazza a továbbfejlesztett felfüggesztést, a 20 colos felniket és a rajta lévő terepgumikat, valamint az átalakított lökhárítókat és a LED fényhidat is a szélvédő felett. Ha ennyi nem volna elég, akkor teljesítménynövelő kúrát is kínál hozzá a Hennessey, melynek során a 3,5 literes V6-os EcoBoost motort 600 lóerősre pumpálják fel, hogy egész biztosan meglepő vágtára legyen képes a gigantikus gépezet. A megfelelő fékhatásról a Brembo gondoskodik,  amennyiben a vevő hozzácsap még 5,7 millió forintot az árhoz.

A vállalat nem zárkózott el attól sem, hogy néhány Ford kereskedésben is megvásárolható legyen a hatkerekű Ford F-150-es.