Két fontos újdonság teszi még érdekesebbé a Hyundai Tucson kínálatát. Egyrészt megérkezett az N Line kivitel, a márka első, kifejezetten sportos hangvételű szabadidőjárműve, másrészt vadonatúj mild hibrid hajtáslánc is rendelhető a típushoz.

Megérkezett a Hyundai sportterepjárója 1

A Tucson N Line alapos optikai átalakításon esik át: újak a lökhárítók, a hűtőmaszk rácsa, a felnik 19 colosak, egyedi a LED-es nappali fény, a hátsó szárny és a külső tükrök feketék, a fényszóróházak és az ablakkeretek sötétítettek.

Megérkezett a Hyundai sportterepjárója 2

Az utastérben bőr/nyersbőr N sportülések, pirossal varrott kormány, váltókar és üléskárpitok, valamint alumínium pedálok dobják fel a hangulatot.

a videó a hirdetés után indul

Megérkezett a Hyundai sportterepjárója 3

Ez azonban nem mindegy: a turbós benzinmotorhoz (177 LE), valamint a nagyobb dízelhez (185 LE) feszesebb futómű és közvetlenebbre hangolt kormánymű is jár.

Megérkezett a Hyundai sportterepjárója 4

Fontos újdonság továbbá, hogy immár nem csak a 2,0 literes dízelmotorhoz, hanem az 1,6 literes dízelhez (136 LE) is társítható a 48 voltos mild hibrid rendszer, ami akár 11 százalékkal kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást eredményez.