Modulárisan felépített, méretre szabott, gyorsan ki- és beszerelhető lakóautó-betéteket készít egy pici cég Angliában. A Campal több kivitelben gyártott rendszerei használaton kívül mind elférnek a csomagtartóban (mondjuk meg is töltik azt), így az autó teljes értékű, ötszemélyes utastérrel használható. Miután megérkezünk, néhány mozdulat, és a berendezés átalakul étkezővé, konyhasarokká vagy ággyá (a hosszabb modellekben)  – egy- vagy kétszemélyes kivitelben, ahogy rendeljük.

A legolcsóbb rendszer 950 angol fontba (350 000 Ft) kerül, a mindennel felszerelt, franciaágyas cuccért nem egészen kétszer ennyit kérnek el.

Ez igazán nem sok egy nívós kempingélményért – persze még egy autó is kell hozzá. A Campal a Peugeot Partner / Rifter, a Citroën Berlingo, a Fiat Dobló és a Renault Kangoo összes generációjához készít lakóbetétet, emellett a VW Caddy és Transporter, a Dacia Dokker, a Mercedes Citan (tkp. Renault Kangoo) és egy sor japán belpiacos busz (amelyek jobbkormányosként simán használhatók Angliában, milyen jó nekik!) tulajdonosa is örülhet. Illetve bárki: ha más egyterűd van, írsz nekik, és megoldják.

Pöpec lakóautód lehet 350 ezerből 2