Még szeptember 15-én tett feljelentést egy férfi rongálás miatt a kecskeméti rendőrkapitányságon, akinek története nem mindennapi. Az egész azzal kezdődött, hogy az áruház parkolójában összeszólalkozott egy zöld Peugeot tulajdonosával. A Forddal érkező férfi fel is írta a rendszámát, bizonyára sejtette, hogy a későbbi tettes, Cs. Csaba nem hagyja annyiban az ügyet.

Nem is hagyta, a bal oldali gumijait tapétavágóval szúrta ki, így a fordosnak 120 ezer forint kára keletkezett. Amivel pedig a tettét indokolta Cs. Csaba, az egészen mókás.

Elmondása szerint éppen az elfogyasztásra szánt tejet és kakaóját keverte össze, ám ebben a sértett dudálással zavarta meg. A bosszú duplán balul sült el: egyrészt tetemes lett a rongálási kár, másrészt a nyomozók megállapították, hogy a Peugeot-n egy Audi rendszáma van. A kecskeméti gyanúsított elismerte, hogy a hatósági jelzéseket ő cserélte ki – írja a rendőrség közleménye.

Ennek megfelelően persze rongálás és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt hallgatták ki a 48 éves férfit, vádat is emelnek ellene.

Megzavara kakaó készítése közben, ezért kiszúrta a gumiját 1
Megzavara kakaó készítése közben, ezért kiszúrta a gumiját 2

Megzavara kakaó készítése közben, ezért kiszúrta a gumiját

Megzavara kakaó készítése közben, ezért kiszúrta a gumiját

Megzavara kakaó készítése közben, ezért kiszúrta a gumiját 5
Megzavara kakaó készítése közben, ezért kiszúrta a gumiját 6
Fotó megosztása: