A kettővel ezelőtti Jimny-generációból létezett platós kisteher változat; ahogy az alapmodell, ez is lényegre törő, olcsó és primitív, viszont bájosan egyszerű és megállíthatatlan volt. Ezt a nem különösebben erős, de életképes hagyományt szeretné most folytatni a Suzuki, amikor a Tokiói Autószalonon bemutatja a Jimny Sierra modellt, a terepjáró rövid platóval szerelt módozatát.

Pickupot fejlesztett a Suzuki! 1

Suzuki Jimny 1000 Chassis Cab (SJ410) 1982–90

A Suzuki Jimny Sierra formatanulmány látványos arany fényezést kapott tojásszínű tetővel. Egyedi a hűtőmaszk, az autó markáns kartervédő lemezt kapott, dupla vonószemeket szereltek rá, és különlegesek a kilincsek, a keréktárcsák, valamint a terepfényszórók is. Az oldalfalakat fa(imitáció) borítja.

Egyelőre csupán egyetlen fényképet tett közzé újdonságáról a Suzuki, de elárulták, hogy a beltér barna színvilágot kap, az autót pedig elsősorban hobbifelhasználásra szánják.

A Suzuki Jimny Sierra pickup méreteiről még nincs hír, az alapmodellnél (3480 x 1645 x 1720 mm) minden bizonnyal szélesebb és hosszabb lesz. A motor vélhetően ugyanaz a másfél literes, 101 lóerős benzines egység lesz, ötfokozatú kézi vagy négyes automata váltóval, valamint széria összkerékhajtással.