Hamarosan megnyílik Budapesten a Bentley szalonja, így a friss Coninental GT most bemutatott kabrió változatát már akár itthon is megrendelhetik a kedves vevők. Az angol márka egyik legnépszerűbb autója a Continental GT, mely új platformra épült, akárcsak a Porsche Panamera. A sportosság mellett természetesen a legfőbb irány az elegancia, melyhez mindene adott. A LED Mátrix fényszórók olyanok, mint a drágakő és a színpaletta is végtelen.

Ledobta tetejét a Bentley túraautója 1
Ledobta tetejét a Bentley túraautója 2

Ledobta tetejét a Bentley túraautója

Ledobta tetejét a Bentley túraautója

Ledobta tetejét a Bentley túraautója 10
Ledobta tetejét a Bentley túraautója 11
Ledobta tetejét a Bentley túraautója 12
Ledobta tetejét a Bentley túraautója 13
Ledobta tetejét a Bentley túraautója 14
Ledobta tetejét a Bentley túraautója 15
Ledobta tetejét a Bentley túraautója 16
Fotó megosztása:

Akárcsak a külső, úgy a beltér is a legapróbb részletekig személyre szabható. A kabint tetőtől talpig bőr borítja és nemes faborítások közül válogathatnak a vásárlók. A középkonzol tetején a megszokott kijelzőt egy gombnyomásra három elegáns órává vagy a letisztult dekorbetétre lehet cserélni. Az óracsoport természetesen digitális, így a legfőbb információk ott is megjelennek. A leglényegesebb pont azonban a vászontető, ami 19 másodperc alatt tűnik el teljesen, legfeljebb 50 km/órás tempóig.

Ledobta tetejét a Bentley túraautója 17

A motortében 6 literes, biturbó W12-es motor dolgozik 635 lóerővel és 900 Nm forgatónyomatékkal. Az összkerék-hajtású, hatalmas kabrió 3,8 másodperc alatt gyorsul 100-as tempóra, a végsebessége pedig 333 km/óra. Ám ekkor valószínűleg a hátul ülő utasok már nem érzik olyan maradéktalanul kellemesen magukat, mint a francia riviérán krúzolva.