A Panda UConnect alkalmazást a Waze applikációval integrálva igen praktikus csomagot hozott össze a két cég. Előbbi lehetővé teszi, hogy a felhasználó a műszerfal tetején lévő dokkolóállomásba helyezett (akár Android, akár iOS rendszerű) okostelefonról vezérelje a multimédiás rendszer legfontosabb funkcióit – hangerő-szabályozás, csatornaváltás, valamint naptár és híváskezelés –, további megtekintse járműve szervizadatait, a jól ismert Waze pedig mindezt valós időben frissülő forgalominformációkkal, traffipax-figyelmeztetésekkel megspékelt navigációs szolgáltatással toldja meg.

A Panda Waze különkiadás a dögös megjelenésű Panda Cross modell megjelenését hozza, megtoldva a közösségi navigációs applikáció logójával, amely az A-oszlop tövében kapott helyet. A 15 colos kerekek dísztárcsái, valamint a tükörházak, a tetősínek, a kilincsek és a koptatóbetétek feketék. A beltérben új kárpitmintázat és új, szürke műszerfal-kivitel köszönti az utasokat.

Traffipax-riasztót kap a Fiat Panda 2

A Panda Waze kizárólag a 69 lóerős 1,2-es benzinmotorral kapható.

A Ford egy hónappal ezelőtt mutatta be a SYNC3 fedélzeti infotainment rendszer Waze integrációját; ott a középkonzoli érintőképernyőn jelenik meg a navigációs funkció.

Traffipax-riasztót kap a Fiat Panda 3

a videó a hirdetés után indul