Az optikai kiegészítőkkel az a baj, hogy hiába lesz tőlük egyedibb az autód, a különlegesség csupán addig tart, amíg szembe nem jön ugyanaz a dekorelem az utcán. Ezért a MINI-nél most tényleg és valóban egyedi tartozékokat rendelhetünk – nem készletről, hanem egyedi gyártással.

Ha tehát Aurél bácsi Győrből fél az esőben vezetni, rendelhetünk neki ajándékba olyan talajmegvilágító lámpát, ami a szokásos MINI-logó helyett azt vetíti a talajra, hogy „Száraz utat, Ari bácsi!”. Ha pedig az öreg eladja a kocsiját, az új tulaj ugyanígy megrendelheti a maga lámpáját, hogy a garázs padlóján a „Boldog szülinapot, Amália!” fényfelirat köszöntse az ünnepeltet.

A lámpa mellett a műszerfalra és az első doblemezre is kérhetünk 3D nyomtatóval előállított grafikás, szöveges idomot, vagy lézergravírozású küszöbbetéttel tehetjük izgalmasabbá az indulás perceit.

Az árakról egyelőre nincs információ, de 2018-tól gyakorlatilag a teljes európai MINI-kínálathoz megrendelhetők lesznek a németországi gyártású, otthon vagy márkaszervizben felszerelhető darabok.

a videó a hirdetés után indul