„Az intézkedési kultúraváltás részeként a rendőrség vezetése által támasztott követelménynek megfelelően, lehetőleg csak jól látható helyeken végzünk ilyen tevékenységet” – nyilatkozta az ORFK tavaly ősszel a sebességmérésre vonatkozó kérdésünkre. Azóta landolt nálunk pár érdekes olvasói fotó, az album pedig ma újabb képpel bővült.

Itt öreg Transitból mértek, ez az olvasó mozgássérült-parkolóban fotózta le őket traffipaxozás közben, igaz, láthatóak voltak. Nem úgy ebben a kapualjban, vidéken pedig villanyoszlop tövéből figyelt a sokszemű szupertraffi, máshol már a rendőr is bemászott az árokba, az ország keleti szélén pedig bokor mellé állították a készüléket.

Legfrissebb olvasói fotónk Miskolcon készült, a háromlábú felállítása itt egyértelműen látható a szembeforgalom számára, ám aki a jobb oldali sávban közelít, annak meglepetés a mérőeszköz, így kizárt, hogy villantással figyelmeztetni tudja a többi autóst, valamint ezek a modern készülékek az elhaladó forgalom sebességmérésére is alkalmasak, így lehet, ők voltak a célkeresztben.

Lesből traffizott egy rendőr Miskolcon? 1