Túl nagynak találod a Toyota Century-t?  Lehet, hogy a Crown a te autód! A márka második legnagyobb szedánja most tanulmányként lép tovább.

Régimódi fazon, jövőbeli tudással 1
Régimódi fazon, jövőbeli tudással 2

Régimódi fazon, jövőbeli tudással

Régimódi fazon, jövőbeli tudással

Régimódi fazon, jövőbeli tudással 5
Régimódi fazon, jövőbeli tudással 6
Fotó megosztása:

A Crown Concept a Toyota TNGA padlólemezére épül, azaz rokona a Priusnak és a Camry-nek. A modellt a Nürburgringen hangolták sportosra. Ami a belbecset illeti, olyan fejlett technológiákat raktak a tanulmányba, mint a DCM adatkommunikációs modul, amely már az autonóm közlekedéshez szükséges autók közötti kommunikációnak teremti meg az alapját. Piros a lámpa? Az autó szól a mögötte jövőknek, ne siessenek, és ha dugó van, értesítik egymás navigációs rendszerét, hogy tervezze újra az útvonalat.

A Crown tehát (hiszen a tanulmány hamarosan szériamodellként materializálódik valamikor 2018 nyarán) egyszerre lesz bizarr formai kísérlet, sportos óriásszedán (4,91 méter hosszú, 2,92-es tengelytávval) és a jövő rezzenéseire fogékony, kifinomult közösségi jármű.

Régimódi fazon, jövőbeli tudással 7

Még hogy az új tanulmány sokkoló?! Az előző generációs Crown villámmintás hűtőmaszk mellett pink fényezésű gyári különkiadással is rombolta a közízlést.