Aki a hétvégén Balatonfüreden jár, a Vitorla téren, a parton egy egész csomó vadiúj Land Rovert és Range Rovert láthat, köztük egy még vadiújabbat: az új Range Rover Velart.

Bár a Porsche Macan, BMW X6, Audi Q5 és hasonlók ellen induló új brit SUV hivatalos értékesítése csak szeptemberben indul, az első magyar földre érkezett példányt már mától vasárnapig körbe lehet sétálni, meg lehet csodálni a jópofa süllyesztett kilincseket, az érintésérzékeny felületekkel teleszórt, végtelenül letisztult műszerfalat, a 22-es felniket és az egész autót körbelengő utánozhatatlanságot, ami ennek a szoborszerű új Range-nek sajátja.

Balatonfüreden kelleti magát az új Range Rover Velar 1

Egy telibecsatt hátulról sokba kerülne, de valóban vétek lett volna otromba lökhárítóval elrontani ezt a sima, kerek popsit

Balatonfüreden kelleti magát az új Range Rover Velar 2

A Velar műszerfala: kevés gomb, sok érintésérzékeny felület

Aki komolyabban érdeklődik valamelyik Range Rover vagy Land Rover iránt, most tesztvezetésre is jelentkezhet, ha ide kattint. A két óriás, a Range Rover és a Discovery mellett a Range és Disco Sport, az Evoq, sőt; a szürreális Evoq kabrió is kipróbálható. A tesztvezetés persze amolyan landroveresen értendő, ilyesmire kell gondolni:

Balatonfüreden kelleti magát az új Range Rover Velar 3

Kapaszkodás, ereszkedés, oldaldőlés, csúszás-mászás; egy Land vagy Range Rover tesztjéhez ez is hozzátartozik!

Július 27-től 30-ig tart a móka a Land Roverrel Füreden!