A Shelbyt leginkább a mérges Mustangjairól és a klasszikus Cobraról azonosítjuk, de időnként más modellekhez is hozzányúlnak a Ford kínálatából, most éppen a platós F-150-esre esett a választás. Az általuk tuningolt F-150 Super Snake messze durvább lett, mint a Ford kínálatában jelenleg a csúcson álló Raptor és bizonyára nem lesz nehéz gazdát találni a 150 példányból álló szériának.

Klasszikus kék szín és fehér csíkok elengedhetetlenek egy vérbeli amerikai izomautóra, de nem álltak meg az optikai csinosításnál, pusztító erőt zártak a gépházfedél alá. A biztonság kedvéért a Mustangból származő 5 literes V8-as motort dobták bele, amire rápakoltak egy kompresszort, így 750 lóerős teljesítményt facsartak ki belőle. Sajnos több adatot nem árultak el, pedig igazán érdekel lenne, hogy mire képes ekkora ménes egy ennyire hatalmas testben két- vagy összkerékhajtással a kedves vevő igénye szerint.

A 22 colos Borla alufelniken gördülő Shelby Ford F-150 Super Snaket bizonyára nem okoz majd elpasszolni még közel 27 millió forintnak megfelelő amerikai dollárért sem.