A közösségi oldalak csúcsának számító Facebook mindenható ura, Mark Zuckerberg a Ford Dearbornban található összeszerelőüzemébe látogatott el, ahol az F-150-esek gördülnek le a szalagról. Ez tehát igencsak fontos helyszín a márka életében, hiszen amerikai piacon az egyik legnépszerűbb platós az F-150 már hosszú évek óta.

Zuckerberg nem csak nézegette a készülő autókat, hanem munkaruhába bújt és beállt a gyártósorra szerelni pár apróbb művelet erejéig. Az egyik F-150-es tulajdonosa pedig egy dedikált kezelési útmutatóval találkozhat majd az új autója kesztyűtartójában.

“Fizikailag is kemény munka az összeszerelő üzemben, a gyártósor mellett dolgozni. Az emberek, akikkel találkoztam mind arról beszéltek, hogy mennyire fárasztó és monoton. Minden munkás külön kitért arra is, hogy mennyire fontos a jó cipő, hiszen 10 órát sétálsz a futószalagon minden nap. Közben csupán 52 másodperced van arra, hogy készen legyél a feladatoddal, mindezt 650-szer egy nap alatt. Nem csak tökéletesnek kell lennie, hanem mindig újra és újra ugyan olyannak, ami hatalmas kihívás.”