Tömegbaleset történt Mezőkeresztes közelében az M3-as autópálya 133-as kilométerszelvényénél. Egy emeletes autóbusz borult az oldalára, aminek következményeként további járművek szenvedtek balesetet. A helyszínen nagy számban dolgoznak már a tűzoltóegységek, akik a gépjárművekből kimentették a sérülteket. A hatóságok pedig nagy erőkkel érkeznek a balesethez, hogy ellássák a balesetben érintett embereket.

m3-2-e1482040859421-1024x593

A helyszínelést és a regisztrációt, valamint a csomagok eltávolítását követően a tűzoltók megkezdték a busz műszaki mentését, kerekeire állítását a tömegbaleset helyszínén. A súlyos baleset tegnap a késő esti órákban történt, az emeletes autóbuszbusz valószínűleg a csúszós út miatt borult az oldalára.

A balesetben három ember meghalt, egy ember életveszélyesen megsérült. Továbbá közel harmincan szenvedtek súlyos és a könnyű sérüléseket, a mentők kórházba szállították az ellátást igénylő sérülteket. Az ott tartózkodókhoz melegedőbusz is érkezett.

Az Útinform tájékoztatása szerint a forgalmat továbbra is Mezőkövesdnél, illetve Mezőnagymihálynál terelik el a 3-as főútra.