Amikor a Fiat kitalálta, hogy kávéfőzőgépet épít be az 500L családi járgány műszerfalába, azt hittük, ez a kulinaro-automobilizmus vége. Most a Smart megmutatta, hogy távolról sem: a Smart Forfood tanulmány nem kávégépet, hanem egy egész konyhai arzenált cipel magával.

Smart Forfood: mobil kifőzde két főre 1
Smart Forfood: mobil kifőzde két főre 2

Smart Forfood: mobil kifőzde két főre

Smart Forfood: mobil kifőzde két főre

Smart Forfood: mobil kifőzde két főre 7
Smart Forfood: mobil kifőzde két főre 8
Smart Forfood: mobil kifőzde két főre 9
Smart Forfood: mobil kifőzde két főre 10
Fotó megosztása:

Davide Oldani, akinek a neve nekünk talán nem sokat mond, de Olaszországban, ahol a Forfoodról lerántották a leplet, a Mercedes-Benz helyi márkanagykövete, illetve a Lavazza kávégyár arca – na szóval Davide Oldani jegyzi ezt a praktikusnak nem feltétlenül mondható, de mindenképpen érdekfeszítő konstrukciót.

A lakóautósok számára aligha okoz meglepetést mindaz a berendezés, ami megtölti a törpeautó farát. Indukciós főzőlap, citrusfacsaró gép, kávéfőző, hűtő, palacktartó, valamint étkészlet kapott helyet a Smartban. A séf kezdőbetűi az ajtókárpiton hirdetik a kooperációt, az üléskárpit evőeszköz-mintázata jópofa.

smart-forfood-concept-interior-at-2016-Bologna-Motor-Show

Azt kérdezed, fogják-e gyártani? Visszakérdezünk: miért, megvennéd? Na ugye. De gegnek mindenképpen jó a kicsi kocsi, főleg, hogy még a kockás abroszos tematikát is felgöngyölítették a tervezők.