Egy amerikai kisváros, a Tennessee állambeli Spring Hill elveszítette egyik rendőrét – más kérdés, hogy ilyen rendőrre senkinek nincs szüksége. A 26 éves Christopher Odom ellen belső nyomozás indult, mivel erős a gyanú, hogy két, egymástól független esetben is nőket bántalmazott szexuálisan. Mindkétszer közúti igazoltatás alkalmával támadt a nőkre, egyiküket meg is erőszakolta.

Az egykori tengerészgyalogos 2013 óta szolgál a kisváros rendőrségénél. Letartóztatására tegnap, hétfőn került sor, ám óvadék ellenében már aznap szabadon engedték. A nyomozás folytatódik, a fiatal rendőrt elbocsátották állásából.

Egy másik, ettől független ügyben hasonló volt az alaphelyzet, ám nem a rendőr kezdeményezett beleegyezés nélkül, hanem a megállított autós. Egy 39 éves ingatlanügynök autójában szexuális segédeszközöket és nagy mennyiségű nyugtatót találtak, ami nem lett volna baj, csakhogy a beszélgetés során a hölgy állítólag felajánlotta, hogy 650 dollár ellenében lefekszik a rendőrrel. A megbeszélt időpontra aztán nem egyedül érkezett a zsaru, és bilincsben vezették el a hölgyet és barátnőjét, aki szintén benne lett volna a buliban.

A vádlott tagadja bűnösségét, és állítja: legénybúcsúkon szokott fellépni, bűvészkedik és erotikus műsorokat tart, ám prostitúcióval nem foglalkozik.