Amerikában továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek a mára már személyautó kényelmét adó platósok, olyannyira, hogy már nem csak igavonó, hanem luxus és olyan sportváltozatok is gazdára találnak, mint az F-150 Raptor. Hasonló átépítéssel rukkolt elő az M-Sport, akik az új Ford Ranger-t vették alapul, ami egyébként is kategóriájának egyik leghatározottabb kinézetű darabja.

ford-m-sport-ranger (1)

A 3,2 literes öthengeres turbódízel motorjához nem nyúltak az átalakítás során, így teljesítménye maradt kerek 200 lóerő, maximális forgatónyomatéka pedig továbbra is 470 Nm, cserébe viszont egy új kipufogórendszerrel sokkal markánsabban szól az öt henger. Az agresszív megjelenést adó matt fekete szélesítések és lökhárítók mellett Pedders felfüggesztés került az autó alá, a felniket 18 colosra cserélték és pár nagy teljesítményű LED-es fényforrással szerelték fel az autót. A belteret egyedi bőrkárpitokkal és sportkormánnyal dobták fel, a látványt pedig a fekete-fehér kontrasztot jobban erősítő hővédő üvegezéssel egészítették ki.

ford-m-sport-ranger (2)

Ígéretük szerint a markáns változást hozó kiegészítőket számos európai márkakereskedésben be lehet majd szerezni a Ranger-ekhez.