Mostanában minden a Star Wars-ról szól, nem meglepő, hogy a Garage Italia Customs is az legendás film új része körül felhajtásban igyekszik felhívni magára a figyelmet.  Nemrég számoltunk be a  Lapo Elkann által vezetett tuningműhely különleges Fiat 500-asára, amely a rohamosztagosokra hajazó külsőt kapott.

Ám mint az itt is látható újabb fotókról kiderült, a cég nem csak a sötét oldal erőinek készített kocsit, de a jóknak is. Így születettek meg a sok kalandot megért R2-D2 és az új részben feltűnt BB-8 jegyeit megán viselő Fiat 500-as átalakítások.

Autóvá alakultak a Star Wars droidjai 2
Autóvá alakultak a Star Wars droidjai 3 Nemcsak a színek és formák követik a droidokét, de a korábbi csatákban szerzett sérülések nyomai is felkerültek a kocsikra. A karosszéria mellett az üvegfelületeteket is fólia borítja, de a cég leírása szerint olyan megoldású, amelyen át kilátni az utastérből.
 
Autóvá alakultak a Star Wars droidjai 4
Autóvá alakultak a Star Wars droidjai 5 Érdemes azonban az utasteret is szemügyre venni, mivel a Garage Italia Customs elsősorban az ott végzett munkájára büszke. Bőr és főként Alcantara használatával tették egyedivé a belsőt, ahogy teszik azt évtizedek óta jachtok, helikopterek és autók esetében is a tehetős ügyfelek megrendelései nyomán.