Egy balatonfüredi akció keretében egyrészt arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a gyerekek jobban ismerik a filmes szuperhősöket, mint a magyar történelem nagy alakjait, másrészt karácsonyi ajándékokat gyűjtenek a rászorulók számára. Szuperhős ruhákba öltözött felnőttek várják az adományokat.

Aki nem tud elmenni a helyszínre (Vaszary villa), annak azt ajánlják, hogy az utakon, a parkolókban, a benzinkutaknál figyeljék azt a Hondát, amelyet Mikulás arcképe díszít. A klónok ruhájába öltözött sofőröknek is le lehet adni az adományokat.  

A kampány nem titkolt célja az is, hogy felhívják a figyelmet arra, nem attól lesz valaki “szuperhős”, ha nagy autóval, padlógázzal jár az utakon. Nem attól lesz a kocsi tulajdonosa “valaki”, ha mobiltelefonnal a kezében száguldva hajt át a gyalogátkelőn.

A “sötét oldalon” áll az is, aki terepjárójával lelkiismeret-furdalás nélkül parkol a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyeken. Az akció szervezői szerint nem a lóerők, hanem a tettek tesznek valakit naggyá.