Pénteken néhány különlegesen díszített Dodge Charger jelent meg New Yorkban. A kocsik a Hot Wheels játékgyár Force Friday (az Erő péntekje) programban szerepeltek. A birodalmi rohamosztagosnak formált autók egyfelől az Uber égisze alatt szállítottak utasokat, de a fő feladatuk az volt, hogy felhívják a figyelmet a gyár új sorozatára.

Star Wars-rajongó, itt a játékautód! 2 Bár a Star Wars-sorozatban elsősorban űrhajók, illetve mindenféle repülő szerkezetek szerepelnek, a Hot Wheels számos autót készített, amelyek a sorozat karaktereit személyesítik meg.

Az 1:64 méretarányú modellek között megtalálható az új gonosz, Kylo Ren, az új droid, BB-8 vagy éppen a rohamosztagosoknak megfelelő négykerekű is. Persze nem hiányzik Csubakka, R2-D2, C-3PO, Han Solo, Luke Skywalker, a buckalakó, Boba Fett és persze Darth Wader sem.
Star Wars-rajongó, itt a játékautód! 3
Star Wars-rajongó, itt a játékautód! 4

Hogy tökéletes legyen a Star Wars-élmény, az űrhajók sem hiányoznak, itt van az Ezeréves sólyom, a lázadók és a birodalmiak vadászrepülői és a csillagrombolók is. Sőt az is kiderül, hogy a decemberben kezdődő új sorozatban milyen lesz Kylo Ren hajója, illetve az is, hogy szerepel majd egy fekete-arany X-szárnyú is.  Kattints a képre és nézd meg a modelleket a galériában!
Star Wars-rajongó, itt a játékautód! 5