Egy Mini gépkocsira erősített karosszékben ülve kocsikázott végig pénteken London utcáin Rowan Atkinson brit komikus, hogy megünnepelje leghíresebb szerepe, Mr. Bean bemutatkozásának 25. évfordulóját.

A karosszékben mellette ült Mr. Bean kedvenc játékmackója, Atkinson pedig egy felmosónyéllel irányította autóját, amint azt tette egykoron közkedvelt sorozata egyik epizódjában. 

Autója tetején furikázott Mr. Bean 2 A mindig esetlen és hallgatag Mr. Beanről szóló sorozatot Atkinson és Richard Curtis írta közösen, és az első filmet 1990. január elsején sugározta az ITV brit kereskedelmi televízió. Később meghódította az egész világot, 245 országban és területen sugározták.

Az eredeti Mr. Bean jelenet:

    

Sajtóhírek szerint Rowan Atkinson az ősszel Budapesten forgat. Az ITV Georges Simenon két híres történetéből – a Maigret csapdát állít és a Maigret és a kicsi Albert című művekből – készít egy-egy filmet, amelyekben Rowan Atkinson Maigret felügyelőt alakítja majd.

Mr. Bean tegnapi autózása:

A színész civilben is rajong az autózásért, különböző versenyeken is indult már. Olyan autói voltak, mint Jaguar Mk7, Aston Martin DB2  és a McLaren F1. Utóbbit kétszer is összetörte, de végül óriásit kaszált rajta eladáskor.