Egy már-már legendás rendezvény adrenalinpumpáló autóversenyekkel, F1-es bemutatókkal, Renault-újdonságokkal és izgalmas programokkal az egész családnak – újra itt a World Series by Renault.


Immár kilencedszer dübörögnek fel a motorok és indulnak hosszú sorokban a rajongók a rendezvényre, amely vitathatatlanul közönségkedvenccé vált, százezres látogatottság mellett.
Az elmúlt évektől eltérően idén ismét a nyár elején, június 13-14-én startol az aszfaltkoptató buli, természetesen ezúttal is a Hungaroring katlanjában. A belépés és az összes programon való részvétel szokás szerint ingyenes, csakúgy mint a Puskás Ferenc Stadiontól induló közvetlen buszjárat is.
A legnagyobb érdeklődés várhatóan idén is a pályán zajló futamokra irányul mindkét napon. A Formula Renault 3.5 sorozat a csúcskategória autóinak versenye, a Formula Renault 2.0 Európa-kupa a fiatal tehetségek bemutatkozási lehetősége.


Mindig különleges pillanatot jelent, amikor az Infiniti Red Bull F1 Team tartja bemutatóját, és a pályára kigördül az “igazi nagyvad”, a versenyautók királya. Ebből bőségesen láthatunk ízelítőt idén is, sőt a komolyabban érdeklődőket nyitott paddock is várja.
A Renault bemutatói közül kettőt emelünk ki:
RS-01
Magyarországon itt mutatkozik be először az új túraautó, az RS-01!
Renault Kadjar
Továbbá végre megnézhető, megtapintható és kipróbálható a vadonatúj, roppant vonzó városi terepjáró, a Renault Kadjar!


Emellett természetesen a gyerekek folyamatos szórakozását biztosító játékok, az autósport világával kapcsolatos egyéb kiállítások és érdekességek, illetve a jól felszerelt büfék sem hiányozhatnak a helyszínről. 
Ennyi tömény izgalom és látnivaló az autósport egyetlen szerelmesét sem hagyhatja hidegen. Mindannyiukat nagy szeretettel és még nagyobb hangerővel várja a Renault WSR csapata egy újabb vérpezsdítő, autóversenyzős hétvégén!