A 34 kilónyi dollárbankjegyekkel teli zsák egy pénzszállító furgonból esett ki Utah államban. A furgon mögött haladó Dan Kennedy megállt, hogy eltávolítsa az úttestről a forgalmat veszélyeztető nagy narancssárga zsákot, amelyről akkor még nem tudta, hogy készpénzt tartalmaz.

Az 1,2 méter hosszú és 60 centiméter széles zsákban kisebb, 50 és 100 dolláros bankjegyekkel teli zacskók voltak. Nem tudni, hogy a zsákban mennyi pénz volt, de a megtaláló úgy taksálja, hogy a kisebb zacskókban egyenként 22 ezer dollár (hatmillió forint) lehetett.

A Deseret News című hírportál szerint a férfiban fel sem merült más lehetőség, mint hogy visszajuttassa tulajdonosának a pénzt. A pénzszállító cég alkalmazottai elmondták az autópálya-rendőrségnek, hogy egy bukkanó valóban megdobta a furgont, de nem észlelték, hogy a zökkenéstől kinyílt volna a hátsó ajtó vagy kiesett volna egy zsák.

(Az MTI az eredeti hírben nem írja, de az anyag április elsején jelent meg a Deseret News-on, a hitelessége így minimum kétséges.)