Most először mutatkozott meg a nyilvánosság előtt a Škoda Superb kombi kiadása, igaz, vonásait elkendőzte. Az alábbi felvételek Csehországból származnak, ahol egy Octavia társaságában rótta tesztkilométereit az erősen álcázott típus.
A szerencsés autórajongó, Jirí Bradác nem volt rest, utánaeredt a prototípusnak, és alaposan körbefilmezte. Így jól látható, hogy a far a márkánál klasszikusnak számító, félköríves kialakítást kapta, még ha szögletesre metszett kivitelben is. A hátsó lámpatestek vízszintes tájolásúak, a kettős övvonal folytatásában helyezkednek el.
A tetősínnel szerelt autó oldalablakai kifejezetten nagy felületűek, a filigrán C-oszlop mögött pedig jó eséllyel térben elforgatott D-oszlop támasztja a tetőt, így elképzelhető, hogy használható kilátást biztosít majd vezetőjének a hatalmas autó. Míg a tetővonal íve módosult, a szélvédőoszlop és az orr vonalvezetése nem változott. A hivatalos tájékoztatás szerint júliusban piacra lépő kombi várhatóan még tágasabb csomagtartót kínál majd, mint elődje. 660 liter körüli kapacitásra számítunk.
A motorkínálat vélhetően nem változik: a tegnap óta gyártott Superb négyféle benzines és három dízel turbómotorral kapható, 120-280 LE közötti teljesítménnyel.