Itt az új Škoda Superb – videó 1
Itt az új Škoda Superb – videó 2

Itt az új Škoda Superb – videó

Itt az új Škoda Superb – videó

Itt az új Škoda Superb – videó 7
Itt az új Škoda Superb – videó 8
Itt az új Škoda Superb – videó 9
Itt az új Škoda Superb – videó 10
Fotó megosztása:
Itt az új Škoda Superb – videó 11

Február 17-én tartja az új Superb világpremierjét a Škoda. Az állami vezetők körében igen népszerű modell követve az Octaviát, a korábbiakhoz képest szögletesebb formát kap. Amit a gyár által közölt új videón is megcsodálhatunk immár.

 

a videó a hirdetés után indul

 

Egyelőre az autó egészét nem lehet látni, de a részletek megmutatják, hogy elegánsnak ígérkezik a Superb. Ha kíváncsi rá, hogy a kémfotók alapján milyennek képzeli egy designer az új autót itt megnézheti. Az utastérről megjelent első képért pedig ide kattintson.

 

A kiszivárgott hírek szerint az új Škoda Superbhez elérhető lesz a táblafelismerés, a távolságtartó tempomat, illetve a sávtartó rendszerek is. Nem kerül bele V6-os motor, a csúcsmodell 2,0 literes négyhengeres turbómotort kap, nagyjából 280 LE teljesítménnyel. Készül viszont konnektoros hibrid is, amely akkumulátorainak köszönhetően képes lesz 40-50 kilométert tisztán villanyautóként is megtenni. Dízelből 1,6 és 2,0 liter hengerűrtartalmú kerül a kocsiba.

 

Továbbra is szedán és kombi karosszériával készül a Superb, amely 4×4-es hajtással és automata sebességváltóval is válaszható.