A 34 éves Lance Utley örökké emlékezni fog december 19. estéjére: este hét óra körül aláírta a papírokat a márkakereskedésben, de nyolc óra után kevéssel már a baleseti bejelentőt töltögette néhány kilométerrel odébb, a füstölgő roncs mellett.
A rendőrségi jelentés szerint klasszikus hiba történt: a technikás, de a környéken hírhedten veszélyes útszakaszon az autó egy bukkanó után farolva érkezett meg a kanyarba, a sofőr túlkorrigált, az autó pedig frontálisan elcsapott egy fát.


Az útszakaszon 65 km/óra a megengedett legnagyobb sebesség; a férfi állítólag ezt nem lépte túl jelentős mértékben. Sem alkoholt, sem drogot nem találtak a vérében.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy sem a sofőr, sem két utasa nem szenvedett súlyos sérülést – és az is, hogy senki nem jött szembe, amikor a Dodge áttért az út túloldalára.
A Dodge Challenger SRT Hellcatet a világ legerősebb, leggyorsabb szedánjaként hirdeti a Dodge, és lehet benne valami: a 707 lóerős autó végsebessége 328 km/óra. A békesség kedvéért kétféle kulccsal szállítják, az egyikkel “csupán” 500 lóerőt mozgósít a 6,2 literes motor.