A Mulsanne csúcslimuzinból készítette el egyszerűen csak nagy kabriónak nevezett vászontetősét a Bentley. A Coninentalnál jóval stílusosabb alkotásból nem lesz tömegcikk.
Teljes egészében kézzel készült, a költség nyilvánvaló figyelmen kívül hagyásával, a Bentley Grand Convertible, a márka második, legnagyobb kabriója. 
Kéttónusú karosszériája, kézzel polírozott, kötött forgásirányú felnijei (!) és a nyitott tető alatti felületet borító diófa burkolat (mellesleg a Bentley fennállásának valaha létezett legnagyobb, egy darabból álló fa borítása) elárulják, hogy itt nem akármilyen autóról van szó. Összesen 14 boci leválogatott bőréből készült a steppelt bőrkárpit, egy másik fajta bőrből az ajtók borítása, amelyeket fényes krómsáv keretez felülről.
Nagyvonalú nyitottság 2
A motor az egyetlen, amelytől nem esünk hasra, mármint ha a közelmúltban bemutatott Mulsanne Speed 537 lóereje és 1100 Nm nyomatéka amúgy nem nyűgöz le. A 6,75 literes, ikerturbós V8-as a fémtetős limuzint 4,9 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órára, a végsebesség 305 km/óra – ha gyártanák, a Grand Convertible sem sokkal maradna le tőle. A gyár azonban egyelőre csak tanulmánynak szánta az autót – igaz, leszögezték, hogy ha mégis gyártanák, azt nagyon, nagyon korlátozott példányszámban tennék. Értjük az utalást.