Térfigyelő kamerák rögzítették, amint áldozatot keresve a belvárosban autózgatott az a magát taxisnak tettető férfi, aki később elrabolt egy éjszaka hazafelé igyekvő ifjú hölgyet az észak-kelet angliai Newcastle-ban, írja a Daily Mail Online

A húszéves nő látogatóba érkezett a városba, és egész éjjel barátaival szórakozott, ám hajnali négy órakor elfáradt, és úgy döntött, hazaindul szállására. A várost nem ismerte, csak a címet tudta, ezért odament a legközelebbi taxidroszton álló autóhoz, és beszállt. 
A kocsi azonban nem taxi volt, hanem egy ingatlanokat és éttermeket üzemeltető, harmincéves vállalkozó civil autója. Miután a nő beszállt, a kért cím helyett a város másik végébe vitte őt a férfi, ahol egy elhagyatott helyen a hátsó ülésre rángatta, majd tiltakozása ellenére szexuálisan bántalmazta a nőt. 
A hölgynek ezt követően sikerült kiszállnia az autóból, és két, arra járó részeg fiatalhoz menekült, akik hívtak neki egy taxit. Támadója, Mohammed Malik hidegvérrel odagurult a trióhoz, és megkérdezte a lányt, hogy visszaül-e az autóba, de elzavarták. 
A lány a rendőrségre vitette magát, ahol feljelentést tett a férfi ellen. Szerencséjére néhányan látták, amint beszállt annak autójába, és mivel számukra egyértelmű volt, hogy a kocsi nem taxi, felírták a rendszámát és bejelentést tettek a rendőrségen. 
A hatóságok így még aznap elfogták és letartóztatták a támadót. Az ítélethozatal októberre várható, Malik minden bizonnyal komoly időt fog rács mögött tölteni.

Egy szomorú történet után mutatunk egy sokkal vidámabbat. Itt egy kisautó, ami korszakalkató volt. Különlegességet fogsz látni. Kattints a képre!

Taxisnak adta ki magát, elrabolt egy fiatal nőt 1