Autójában szexelt angoltanárával a gimis lány 1
Autójában szexelt angoltanárával a gimis lány 2

Autójában szexelt angoltanárával a gimis lány

Autójában szexelt angoltanárával a gimis lány

Autójában szexelt angoltanárával a gimis lány 7
Aaron Knodel a 2014. Év Tanára díj átadásakor
Autójában szexelt angoltanárával a gimis lány 9
Autójában szexelt angoltanárával a gimis lány 10
Fotó megosztása:
Autójában szexelt angoltanárával a gimis lány 11


Aaron Knodel angol irodalom és nyelvtanárt tavaly az év pedagógusának választották meg Észak-Dakota államban. Nem csoda, hogy az állam legnagyobb városában, a 25 ezres West Fargóban élő és dolgozó férfi szakmai és emberi környezetét sokkolta a hír, amikor egyik volt tanítványa hirtelen azzal vádolta a tanárt, hogy még 2009-ben megrontotta őt. 

A lány szerint februárban vagy márciusban legalább öt alkalommal csábította el őt a házasember Knodel: kétszer egy tanteremben, kétszer a tanár otthonában, egyszer pedig a lány autójában került sor aktusra. 
Robert Hoy, Knodel védőügyvédje azt nyilatkozta, hogy ügyfele hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, és ártatlan. “Nem tudjuk, miért ilyen későn érkeztek ezek a vádak, mindenesetre az évek távlatából rendkívül nehéz lesz védekezni. Arra kérem a leendő esküdteket, a vádak ellenére előítéletektől mentesen tekintsenek majd az ügyre. Minden történetnek két oldala van.” 
Knodel a vádak felmerülése óta fizetett szabadságon van, diákjaival nem érintkezhet. 
Aaron Knodel a 2014. Év Tanára díj átadásakor

Aaron Knodel a 2014. Év Tanára díj átadásakor

“Aaron Knodel férj, apa, és nagyra becsült pedagógus, az iskolai közösség rendkívül aktív tagja. Több száz diákja életére gyakorolt rendkívül pozitív hatást. Ezek a vádak soha nem múló hatással lesznek rá és családjára.” – mondta az ügyvéd.
Autójában szexelt angoltanárával a gimis lány 13