A floridai (USA) Cape Coralban lévő rendőrség munkatársai őrizetbe vették saját kollégájukat, mikor kiderült, hogy egy tinilánnyal folytatott szexuális kapcsolatot. 
A lány szülei februárban jelentették, hogy gyermekük egy ismeretlen helyi rendőrrel folytat viszonyt. A nyomozók kihallgatták a 16 éves lányt, és sikerült kideríteniük, hogy a 34 éves Casey M. Ortiz rendőrtiszt az, aki nagyon közeli kapcsolatban volt a tinivel. 
Rendőrautóval ment a tinédzserhez szexelni 1
A képen Casey M. Ortiz látható, amint éppen őrizetbe veszik.
A lány először egy 911-es segélyhívás alkalmával találkozott a járőrrel, aztán Ortiz és a fiatal telefonon tartotta a kapcsolatot, majd három alkalommal is történt olyan, hogy szolgálatban, a járőrautóval ment a rendőstiszt a tinédzserért, hogy eltöltsenek egy pásztorórát. A nyomozás során a 34 éves férfi telefonjában a lánnyal váltott üzenetekre bukkantak, melyek tartalma minden kétséget kizáróan bizonyította, hogy nem csupán baráti viszonyban álltak egymással. 
A Cape Coral-i nyomozók azt is vizsgálták, hogy esetleg kényszerítette-e a rendőr a nála 18 évvel fiatalabb lányt, de erre utaló bizonyítékot nem találtak. A rendőrtiszt a Lee megyei börtönben várja az ítéletet, a vád ellene kiskorú szexuális zaklatása. Ortiz 2006 óta teljesített szolgálatot a floridai kapitányságon.