Egy kínai Audi-kereskedés készítette reklámautónak ezt a furcsa pickupot. Nehéz egyértelmű véleményt alkotni róla, tulajdonképpen nem is olyan rossz és egész jók az arányai, de a mára kicsit túl gömbölydeddé, lággyá öregedett előző A6-os alapformája talán nem a legjobb választás egy ilyen átalakításhoz, kiindulási alapnak.

Teherautó készült A6-os Audiból 1
Állítólag nem is pont ebből akart pickupot faragni a művész, csak épp jött a lehetőség a B-oszlop mögött ripityára tört, addig viszont épségben maradt balesetes kocsi formájában. Ehhez képest tisztességes lett a végeredmény, bár a sárga platóbélés és az elnagyolt hátsó ablak sokat ront az összképen:

Teherautó készült A6-os Audiból 2
A kocsit jelenleg eladásra hirdeti a díler, de azzal a megjegyzéssel, hogy közúti forgalomban nem használható az autó. No de akkor mire lehet jó? Felvezető autónak esetleg, nem túl erős kocsikkal vívott autóversenyekre? A csillogó V10-plakett ugyanis csak kamu, akárcsak a kocsi orrán lévő RS6-embléma. A pickup orrában kétliteres, négyhengeres turbómotor lakik:

Teherautó készült A6-os Audiból 3
A 170 lóerő állítólag 180 km/h körüli végsebességre elegendő, de ilyenkor már bizonyára nem épp kiváló a könnyű fenekű, fronthajtású kisteherautó stabilitása.

Teherautó készült A6-os Audiból 4

Kéne vagy nem kéne?
Bejön, szép munka
0% ()
Néhány részlet lehetne finomabb, de jó
50% (2)
Böe
50% (2)